sisvo 62 Posted December 22, 2020 Merhaba RetroHub takipçileri Bugün söz verdiğim gibi 0.1.5 sürümünü sizlerle paylaşıyorum. Ancak önemli bir kararla önceki sürümün anketinde çıkan kararı büyük 2021 güncellemesine erteliyoruz. 1 Ocak'ta gelecek olan köklü bir güncellemedir. Bu güncellemede de bazı şeylerin yapımına başladık ve asıl güncellemeye, 2021'e sakladık her şeyi. Kullanılan Yazılım Dilleri: - HTML - CSS - JAVASCRIPT Merak edilen soruların yanıt bulduğu 0.1.4 konusu YENİ SÜRÜM GÖRÜNTÜLERİ Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Videoda gözükmeyen bazı değişiklikler oldu: Neler yeni? kısmının iptali. div'e link verecektim ama bozuk olduğu için şimdilik direkt yazıya verdim. Bu yüzden böyle gözüküyor. 1 Ocak güncellemesinde düzeltilecek. Radyonun iptali. Boş yer kaplıyor ve habbo tarzı değil. 1 Ocak güncellemesinde dönecek. Yapılan işler: front end güncellemeleri -> Açılır-Kapanır Kullanıcı Arayüzü -> Discord temalı modern discord penceresi eklendi. -> Arayüze renk katacak diğer "doldurmalar" sistem güncellemeleri -> Radyo eklendi. Bir süreliğine kaldırıldı. -> Test mobi çalışmaları yapıldı. (İlk denemeden sonuç alınamadı) -> Kirli-Gereksiz kodun çoğu temizlendi. -> CMS geliştirilmeye başlandı. iyileştirmeler, değişimler -> Hotel duyurusu kaldırıldı. 1 Ocak güncellemesinde dönecek. -> Yazı tipi değiştirildi. # farkında olduğumuz birçok önemli konu var. 2021 güncellemesinde çoğu css yi farklı dosyalara ayırarak tek bir dosya üzerindeki yükü ve karmaşayı hafifleteceğiz. # yürüme konusunda çok denemeler yapsakta maalesef sorun devam ediyor. yine de araştırmaya devam edeceğiz. İndirme Linkleri Kurulum rehberi için 0.1.4 konusu İyi kullanımlar! 5 5 1 Share this post Link to post Share on other sites